Over ons

Over ons

Wie zijn we?

Thierry Maréchal

Thierry Maréchal is de bezieler van de VZW. Hij verdiepte zich in de materie rond kanker en volgde opleidingen in het binnen- en buitenland, sprak met allerhande therapeuten, bekende professoren en ook met kanker overleveraars.
Thierry schreef ook het boek « Kankerwijzer 2020 » en « Kankerbijbel voor arts en therapeut »

Thierry Maréchal

Joël Maréchal

Joël Maréchal is zaakvoerder en als broer van Thierry een steunende partner in de VZW.

Peter Franck

Peter Franck is een wetenschappelijke redacteur die, zodra er financiële middelen ter beschikking zijn, de marketing voor zijn rekening zal nemen.

Wat doen we?

Al jaren zijn wij gepassioneerd bezig met gezonde voeding en het effect hiervan op ons lichaam en hoe dit ons kan helpen in het gevecht tegen allerlei ziekten. We hebben al vaak gemerkt dat de klassieke geneeskunde en de natuurlijke geneeskunde naast elkaar bestaan en dat er nauwelijks een samenwerking is tussen de twee. Ons doel is om met De Brug H. VZW een brug te slaan tussen de klassieke en de natuurlijke geneeswijzen, omdat we ervan overtuigd zijn dat ze elkaar naar een hoger niveau kunnen tillen in het belang van de patiënt. Samen sterk tegen kanker staat hier voor “Klassiek + Natuurlijk + wat je ZELF kan doen”. Op
drie vlakken actief tegen kanker. Het is ook de bedoeling minderbedeelden gratis steun te kunnen bieden.

Onze algemene doelstellingen

  • de behandelingsperiode bij kanker helpen verlichten en het leven na kanker aangenamer maken
  • genezingskans bij kanker en andere ziekten vergroten
  • preventief advies voor kanker bieden 
  • kankerpatiënten helpen/steunen in hun weg tijdens en na de behandeling (waar kan men terecht, welke aanvullende/natuurlijke behandelingen zijn er, is er financiële, administratieve of huishoudhulp mogelijk, enz..)
  • sport aanmoedigen
  • mindervermogenden helpen 

Wil jij een bruggenbouwer zijn en je steentje bijdragen?

Steun onze v.z.w.